Information - Faaborg-Midtfyn

Faaborg-Midtfyn

Viden i bevægelse

Information om ferie og betaling med mere

Ferieperioder
Ferierne følger folkeskolernes feriekalender.
Kontoret vil være lukket, og der er normalt ikke nogen undervisning.
Undervisning kan i enkelte tilfælde forekomme i ferierne med besked til deltagerne.
NB kontoret er lukket i juli måned, men der er altid åbent for tilmelding på hjemmesiden.

Hvem kan deltage
Alle er velkommen hos LOF Faaborg-Midtfyn uanset alder og adresse.

Undervisning på små hold (Hensyntagende hold)
Små hold oprettes for deltagere, der af hensyn til det faglige udbytte, har behov for at blive undervist på små hold. Er du besværet af en ryglidelse, gigt eller lignende - er du bevægelseshæmmet, ord- eller talblind, svagsynet, døv eller svagthørende er du velkommen på små hold med individuel undervisning.

Kursusstart
Kurserne starter som anført i programmet, se mødetid, sted og startdato.
www.lof.dk/faaborgmidtfyn vises endvidere mødegange og ændringer i forhold til planlagt forløb. Der udskrives indkaldelsesbrev samtidig med kvittering ved internettilmeldingen eller der udsendes indkaldelsesbrev med mødetid, sted og startdato sammen med giroindbetalingskortet. Sker der ændringer i forhold til internetkvitteringer eller indkaldelsesbrev - sker det på email eller skriftligt.

Kursusmaterialer
Udgifter i forbindelse med undervisningen/foredrag til fx kursusmaterialer af enhver form afholdes af kursisterne og betales direkte til underviseren. Kontakt venligst underviseren hvis beløbsstørrelsen ønskes kendt inden tilmelding.

Betaling og tilmelding
1) Få alt på plads på en nem og billig måde. Du kan betale via netbank. Du får ved tilmelding samtidig oplysning om der er plads på holdet, kvittering og indkaldelsesbrev. Så nemt kan det gøres!

2) Kig forbi i kontorets åbningstid. Personlig tilmelding og/eller betaling af kursusgebyret på LOFs kontor, Herregårdscentret 108, 5600 Faaborg.

3) Pr. mail til faaborgmidtfyn@lof.dk eller pr. brev til LOF Faaborg-Midtfyn, Herregårdscentret 108, 5600 Faaborg - oplys kursets holdnr samt dit eget navn, adresse, fødselsdag og telefonnr.

4) Eller på telefon 62614247 i kontorets åbningstider - tirsdag 10-13 og torsdag 13-17

Betalingsbetingelser
Betalingsfristen fremgår af giroindbetalingskortet. Der kan indgås aftale om ratebetaling, når du tilmelder dig, ring venligst. Betaling kan ske kontant på kontoret i åbningstiden - tirsdag 10-13 eller torsdag 13-17.
 
Hvis man fortryder at have tilmeldt sig et kursus kan man ved framelding før 10 dage inden kursusstart få alle pengene retur. Ved senere framelding fratrækkes et gebyr på kr. 100. Tilbagebetaling er ikke mulig for arrangementer med 3 mødegange eller mindre. Tilbagebetaling er heller ikke mulig efter kursusstart, men det er muligt at få pengene overført til et andet kursus dog fratrukket et gebyr.
Hvis et hold er fuldtegnet eller ikke oprettes, tilbydes alternative hold eller det fulde kursusgebyr tilbagebetales.

Påmindelsesgebyr på kr. 100,- ved hver påmindelse.

Forbehold
Vi tager forbehold for fejl og mangler i det udsendte program, lærerskift, kommunale lokalers standard og udstyr samt ændring af undervisningssted og forløb.

Yderligere oplysninger
Kontakt kontoret pr. tlf. 62614249 i åbeningstiden - tirsdag kl. 10-13 og torsdag kl. 13-17 - eller pr. mail til faaborgmidtfyn@lof.dk 

Nye hold på vej

NYE HOLD - FOREDRAG - UDFLUGTER PÅ VEJ OG MEGET ANDET ...HOLD SKARPT ØJE MED HJEMMESIDE ...