Kurser - Faaborg-Midtfyn

Faaborg-Midtfyn

Viden i bevægelse

Spar penge - Gør din bolig attraktiv

...

SPAR PENGE - GØR DIN BOLIG ATTRAKTIV

Energistyrelsens rådgivningsorgan SparEnergi.dk har en målsætning om at hjælpe husejere med tiltag, der optimerer energiforbruget. De fynske kommuner og LOF afdelingerne har indgået et samarbejde. Kurset er principielt gratis, men deltagerne skal betale et symbolsk beløb på kr. 25,- for kaffen og kagen, og får til gengæld vigtig viden med hjem om tiltag, fordele og ulemper ved løsninger, hører f.eks. om varmepumper og meget mere.

Aftenen er en kombination af korte oplæg, små opgaver og workshops, hvor deltagerne hjælpes til at relatere det til egen bolig. Undervejs er der således hjælp til en kortlægning af egen bolig, samt inspiration og hjælp til konkret vurdering af mulige forbedringer. Der er f.eks. fokus  klimaskærm, teknik og varmeform, men også vaner, der gratis kan hjælpe med at reducere energiforbruget.

For at få mest mulig ud af arrangementet, opfordres deltagerne til på at undersøge og medbringe: Boligens El- og Varmeforbrug sidste år (målt i strøm, olie, træpiller, gas eller andet) samt betalings størrelse for el og varme (kr/kWh)

VIGTIG VIDEN – INSPIRATION – OMTANKE

Brug gerne værktøjerne fra SparEnergi som inspiration – f.eks. bygningsguiden – KLIK PÅ … http://sparenergi.dk/forbruger/vaerktoejer/bygningsguiden

  • Nummer 172170 - Spar penge - Gør din bolig attraktiv
  • Start 25.10.17 kl. 19:00-22:00
  • Underviser(e) SparEnergi Energikonsulent
  • Adresse BYGMA, Østre Ringvej 37, 5750 (kort)
    Mødelokale
  • Lektioner 3,00
  • Priser
    Almen   DKK 25,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
25.10.2017 19:00-22:00 BYGMA SparEnergi Energikonsulent Kort

Underviser

SparEnergi Energikonsulent